ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Mar-2009 12:20 Email | Share | Bookmark
HAPPY 7TH ANNIVERSARY

 
 
 
 
pejam celik, pejam celik..hari 10.3.09 genaplah 7 tahun kami bersama..rasa cam baru ajer..majlis tu berlangsung dan tanpa di sedari anak2 pun dah berumur 6 dan 4 tahun..

7 tahun bersama tp total tahun dah kenal 10 tahun..hehe kenal time kolej dulu..sekelas lagi
x taulah nak citer aper..tp yg pasti semua yer kenangan yang indah..honeymoon?insyaallah bulan april selama 11 hari kami akan berada di luar malaysia meliputi 2 negara..x pelah sayang..negara asean pun oklah..1st honeymoon dah round germany dan france..my wish for 10th anniversary is going to LUGANO, SWISS. harap segala perancangan ini di redhai oleh NYA. Doa lina moga kebahagiaan ini terus berkekalan sehingga akhir hayat.Amin.

kek? macam biasa no special kek..hadiah? juga cam biasa..tp kali nie lina dpt byk buku2 tentang fondant dan gumpaste flower..itu cukup bermakna..investment yang berkekalan..tq sayang

oklah nie kek hantaran yg ditempah oleh yati tarikh yer pun berdekatan dgn tarikh kami..so lina guna nie ajelah..lagipun lina suka colour tu merah putih..


my new flower..hehe nama x tau ikut contoh ajer buat nie..


kek dah siap deco..byk cerita di sebalik pembikinan yer..may be sebb lina combinekan 2 biji kek so kena tahu teknik2 yer..but at last semua yer siap.


dah byk hantaran lina tema red-white..nie pun ada 2 lagi thema yg sama menanti..aper2 layan ajerlah..yang penting dapat buat dengan baik dan customer puas hati


kek dlam nei adalah kek buah..dpt feed back yang baik dr yati..time hantar tu pun dia dah ckp..suka2 dan cantik2..td dpt sms dr dia'' kek tu cantik sgt2 semua orang puji cantik dan kek yer pun sedap'''tq yati..selamat berbahagia hingga akhir hayat.amin



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net