ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Oct-2008 09:13 Email | Share | Bookmark
PART 3..RAYA--CAMERON HIGHLANDS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[color=purple]Perjalanan seterus yer..kami balik ke penang..tp singgah sebentar di Cameroon Highland, Pahang..actually nie surprise trip utk anak2 terutama utk anak bujang ku..yg bising bila nak bawak dia pie sana..tahun lepas kami pie dia x mau ikut pastu bisng ajak pie semula..kami cakp dgn dia..kalo muqri periksa dpt no.1 mama dan papa bawak pergi sana. setakat nie dah 3kali exam dia asyik pegang no 2 aje.Alhamdulillah..sampai cikgu dia ckp..Ammar x mau ambik ke no.1 tu..

Kami decide pie sana pun masa last puasa kat penang..abang kata,lepas raya kita naik cameron lah pie berehat x yah tunggu muqri(ammar) dpt no.1..dia pegang no.2 tu pun dah kira baik..mana tidak yer..dgn selalu bercuti sekolah ( dari awal tahun mmg kami selalu outstation) kalo ada anugerah ketidakhadiran ke sekolah..sure anak kami dpt..hehe bukan sengaja..pastu ada sekali exam tu..hari pertama dia x dpt dtg sebb kami ada seminar kat kl....so hari kedua exam pie sekolah cikgu dia bagi buat semua papaer yg hari pertama tu..tawakal aje pada Allah swt..lagipun baru 5 tahun..tahap main2 byk lagi..Alhamdulillah 3x exam still pegang no yg sama..beza gan no 1 pun x jauh..

anak2 mmg x tau plan kami..lepas tapah dia org tidur..sedar2 masa kat sebelum tanah rata yg perempuan bising ..''asal papa bawak kereta x betul ..pusing2 baby susah lah nak tido" itulah nak yg bertuah ada aje komen dia

oklah jom kita tgk gambar..[purple]

























Kali nie pie cameron mmg x plan utk jalan2..just utk berehat..cuma pie ladang teh di Ringlet..yg lain masa di hotel..tidur..keluar pun utk pie makan aje..tp bab makan kat cameron nie mmg susah sikit..yg byk pun kat tanah rata itu pun fast food..dan harga makanan boleh tahan juga

mmg best lah pie berehat tu selepas penat melalui hari2 di luar dugaan dan juga perjalanan yg jauh...mmg x fikir langsung pasal rumah yg tinggal x berkemas dan juga order2 lepas raya tgh2 duk berehat kat sana ada order masuk bagi pilihan kalo nak next week yer ok boleh terima tp kalo nak esok lusa..x leh lah..hehehe..dia org sanggup tunggu next week..( iyelah nak kemas rumah dulu..nanti org dtg raya segan lah pulak ).


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net