ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Oct-2008 13:51 Email | Share | Bookmark
Coretan di Aidil Fitri 1.10.08 untill 8.10.08

dua budak comel lepas solat raya
tisha gan baju pahang yer
muqri
bersama pak cik kesayangan
sampai di terengganu
hotel tmpat kami stay..
 
 
 
 
 
 
[i]Selamat Hari Raya..bersua kembali di arena fp..lama rasa yer x update fp..hehe mmg x sempat nak update...dan paling penting raya sakan dan happy sangat sampai x dan pun ambil gambar raya satu family.

balik kampung 26hb delay 2 days..ada hal penting x leh elak. 28hb balik kuantan..rumah mertua..tahun nie lina seorang sajer menantu perempuan balik sana( hubby adik beradik semua lelaki..so ).. so tugas memasak kita soranglah buat..raya pertama tu lina masak lontong, sate daging goreng, kuah kacang (2kg kcg), n.impit ( buat sendiri dgn plastik 14 biji) dan sedikit spagethi..kira special lah juga sebb lain dari biasa.
sorry gambar mmg terlupa nak ambik.


lepas solat raya kat rumah tok wan--kuantan




raya ke dua bertolak ke pekan menghadiri majlis sambut menantu bg keluarga mak teh di pasir panjang,pekan..lepas makan tghari bertolak ke terengganu 2 kereta atuk-nilai dan kami sekeluarga sebuah lagi kereta bertolak dr lenggong,perak..berjumpa di terengganu

nie lah hotel tempat kami stay utk 2 malam..actually tujuan kesana utk melawat adik beradik ayah ..biasa yer jumpa masa kenduri kahwin or masa kematian..lina pun x pie terngganu dah hampir 10 years..lama tul..mcm2 dah ada kat sana..kami decide tidur kat hotel sebb mereka pun ada anak2 yg balik beraya




bilik hotel di Felda Residence..hotel nie baru 2 bln dibuka..bau kayu pun x hilang2 lagi..nielah banggunan paling tinggi di terengganu.paling best view dia cantik sgt..dan paling penting setiap bilik dah ada iron dan board dia sendiri.. x yah minta2..

muqri dgn sepupu dia hafy..excited dpt main dlm bilik lepas 4 jam perjalanan.bising ajer dlm kereta bila nak sampai nie

nie Tisha dgn Hafy pulak..nie ajelah sepupu yg mereka ada


hari kedua di terengganu ..time breakfast..tempat breakfast kat tingkat 17 dgn view yg cantik sgt..suasana pagi yg berkabus...tp bab makanan x berape sgt.

permandangan Masjid Crystal dr tingkat 17 di waktu pagi.
lepas breakfast kami keluar melawat makcik2 saudara di Bukit Besar..ada 4 rumah semua yer,,dan paling best sebelum 11 pg dah 3 kali makan nasi..habis diet ku yg pasti nasi lemak masakan mak cik( m.long) mmg sedap mak long ada catering dia sendiri, pastu dpt makan nasi dagang pulak di rumah m.ngah..nasi lemak kat hotel dan nasi biasa..kol 12 balik hotel rest jap sebelum sambung petang tu ke Gong Badak pulak..maaf yer x da gamabr masakan tu..lna segan nak ambik

nie budak comel dah siap kat lift utk sambung jalan jam 3.ptg.

lina sambung nanti yer..dah mengantuk nie..next entry lagi di luar dugaan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net