Want your
own Fotopage?








 
ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Aug-2008 13:13 Email | Share | Bookmark
HANTARAN KAHWIN ...BAKUL DARI PASTRY...1ST TIME BUAT NIE TAU..

buah2 sebelum di bakar
lepas di bakar
siap diwarnakan
dah siap warna
dah siap gubah dalm bakul
dah siap letak dlm kotak
bakul bulat bertangkai
dari pandangan hadapan
Ha..nielah kerja lina minggu lepas..selain menyiapkan tempahan kek2 lapis..mmg mencabar kerja last week..Alhamdulillah semua yer dpt di siapkan..dan kek2 lapis semua yer siap jam 1.15am pagi tadi..paling puas bila kek buah kukus ku..naik elok..dahlah kena buat byk pastu kena kukus satu2..4 jam tau setiap satu..nampak gaya kena cari satu lagi pengukus utk menyiapkan tempahan raya pula.

Actually,lepas bercuti dari 13 to 20hb tu...lina dah balik penang tp x dpt nak update fp sebb pc rumah rosak..so kena pie hantar repair dulu..lama juga dia duk kat sana..ingat lepas balik penang dah siap..ruper yer x siap lagi..so nak guna laptop hubby x leh pulak..sebb dia pun tgh prepared utk presentation dia..Alhamdulillah dah settle semua yer..presentation dia berjalan dgn baik..balik2 tu hubby tanya nak dgr bad news or good news dulu..lina ckp bad news..hubby kata no bad news..dan good news yer..supervisor hubby suruh hubby bekerjasama dgn seorang proffesor dr jepun..that;s mean hubby kena pie jepun lah utk 1 month next year..yg best yer hubby ajak kami semua..so work for it. Dapat pie 1 week pun cukup lah.

oklah, hari nie lina nak tunjuk gambar2 bakul hantaran daripada pastry..nielah 1st time lina buat..seronok juga buat yer walaupun remeh sikit..terutama bab nak buat buah2 an tu..take time nak mewarna yer..anak2 asyik tanya dah siap ke mama..ada lebih ke nak makan dia orang kata sedap..hubby pun ckp cam tu..

ok tgk gambar jom..

















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net