ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Jul-2008 08:12 Email | Share | Bookmark
Kek Choc moist

 
 
 
### catatan ku ###
Quote:
Dayang: sedap ehh..tq

Ctnik: camna nak maintain x bg keras.?.actually ,akak pun masih belajar dan ini 1st time
Akak guna coklat ganache buat bunga..may be yg keras tu coklat masakan yg
Dicairkan.kalo ganache x keraslah..lembik adalah kdg2 tu x jadi juga bunga.

K.rikha : Tq akak,nak buat cmana x sempat lagi nak pie course coklat..hehe bukan x mau
Pie tp masa lina x kena dgn semua kelas yg ada..lina kena fikir juga pasal
Anak2..nak tinggal dgn sape? Kami nie jauh dr family di penang nie..klao pie
Mana2 course pun sebb masa tu ada kat area sana..dan anak2 boleh tinggal dgn
Atuk yea…tp hasil kerja lina masih perlu diperbaiki lagi..

K.amal : paper sugar tu lina beli kat sini 2 gambar rm10, kalo 11 lbh 2 gambar mahal
Jugalah yea..patut kat a/star lagi murahkan

Nur Sarah: thanks yea atas promosi tu..kami sekeluarga dah ada insurans..kalo nak order
Kek silalah..kek lapis boleh di poskan.tq yea

Madiha: ye ke cun..masih mengeletar nak tulis..bukan ape rasa yea..Cuma nak pegang piping bag tu x leh nak gengam kemas2

Ziela: X kan lah sampai meleleh air liur kot..heheh

Umieaisyah : tq..aishah pun ape kurang yea makin rancak nampak deco2 yea

K.yati : tq akak, akak dah sihat ke?kelmarin balik nilai tp x sempat lah nak pie rumah akak..insyaallah 25 nie lina pie kl lagi..boleh jumpa akak lagi.

k.Hajar: Tq atas hadiah tu..nanti lina pie ambik yea..




Nie gambar moist chocolate yg baru di submitt petang semalam..tulisan perlu diperbaiki lagi..ikut x nak tulis..hehhe..tp customer nak juga utk hiburkan hati anak yea..
lina jrg tulis atas kek sebb menggeletarlah time nak tulis atas kek..sebb tu tulisan jd x smooth..x reti nak control piping bag lagi.. ..
olkah jom tengok gambar..



First time try buat bunga ros dari coklat ganache..alhamdulillah still jadi dan perlu diperbaiki lagi..sebelum nie hanya gunakan buttercream aje


sugar paper gambar princess tu pun 1st time guna ..seronok jugak senang..nak lukis free hand..hehe dpt ku bayangkan..tp kena try juga sbb ada satu tempahan nak gambar kartun free hand yea..nasib baik ada masa lagi nak praktise..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net