ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jul-2008 06:22 Email | Share | Bookmark
Hari2 Brownies...hehehe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam semua..heii..kebiasaan yg x dpt di elakkan..selalu fp terbiar berhari2 baru ber update..nie kalo kat rumah dah bersawang2 nie ..bukan malas..tp kebatasan waktu utk menghadap pc lama..menunggu gambar di upload ..kadang2 terfikir..juga camana org yg bekerja tu masih boleh mangupdate fp setiap hari..sedangkan lina..kat rumah ajepun fp x berupdate ..
tp yg pasti sejak kebelakangan nie...lina suka chatting dgn seseorang yg baru dikenali..best chatting dgn dia..sampai hubby kata.''ape lah yang nie..senyum2 masa chatting''..tp mmg betul mmg happy chatting gan dia..jgn salah sangka..perempuan tau ....selama nie kalo chatting pun lina suka senyum..rasa feel mcm kita borak dpn2 dia.

lupakan pasal chatting..tu..nak citer ape yea..minggu lepas x byk aktiviti masak..cuma ada aktivity memenuhi order aje..bukan x makan..cuma x masak mcm biasa..masak pun utk anak2 aje ..nantilah kita syer pasal tu..

oklah mai kita tgk ape yg lina buat..



nie lah antara brownies yg lina buat sepanjang last week.alhamdulillah 8 loyang jugaklah..seronok buat nie..cuma ambik masa time nak potong satu2 dan letk dlm paper cup


brownies orange


brownies strawberry..tp x letak strawberry kat atas..jimat budget..hehhe


nie pizza yg dibuat utk bagi kepada m.ngah budak2 nie..sebb tolong jagakan dia orang masa kami ada appt. hari sabtu lepas..nie gambar belum di bakar lagi


nie gambar lepas di bakar


nie speacial yea pizza..letak cheese kat tepi2 pastu gulung..best yea nampak..tp x rasa pun..cuma anak2 ckp sedap pizza mama buat..

maaf yea resepi mcm biasa..bila free baru masuk..kurang rajin nak taip..hehhe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net