ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Jun-2008 15:15 Email | Share | Bookmark
Entry khas buat suami ku..

 
 
 
kali nie..byk citer ttg my husband jealah..yea..sekurang2 yea da kenangan buat dia..kalo x bila buka fp nie asyik tgk gambar makanan aje..

jom tgk gambar..








Quote:
umieaisyah : akak ada, cuma x sempat nak update fp..mengenai pertanyaan tu..hubby akak jea buat phd..akak x lah..kalo di offer pun x akan terima..kalo suruh pie kelas deco kek no hal ..kepala akak x leh terima dah benda2 cam tu..akak tgk ape yg hubby buat pun akak pening..tp dia releks aje..just bagi sokongan buat hubby..

Fazzarina: thanks dtg my fp..salam kenal buat fazzarina..sesekali buat entry utk hubby .nanti besar anak2 boleh tgk semula..masa nie mana dia org faham semua tu..yg tau papa pie kerja or belajar..

K.hajar : W'salam..betul tu k.hajar sesekali perlu juga kita tunjuk yg kita menghargai hubby kita..dlm erti kata beginilah..actually kita sentiasa menghargai dia cuma x di pamerkan mcm nie..as long dia tau niat kita ..it's ok..kan

K.amal : ala kak amal..biasa jea nie..lagipun x da kek special utk hari bapa..bagi hubby tiap2 hari, hari special so x perlu ape2....oo itu laksa pendek..mcm bubur carca pun iye juga kan..nanmpak sedaplah k.teow tu..lina suka mkan dgn keow teow tu..
pstt: k.amal lina tgh buat opera kek..tgh duk menyejukkan diri dlm p.ais..leceh gak buat dia..nanti dah siap sepenuh yea lina msauk fp jea.. entahlah rasa ape..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net