ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-May-2008 14:59 Email | Share | Bookmark
Welcome home

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
strawberry and chocolate cheesecake
 
chocolate moist cake
 
chocolate oreo cheesecake
 
 
 
 
 
 
 
Lama yea..fp x ber'update'..baru jea sampai ke penang petang semalam..lepas kemas apa2 yang patut barulah boleh nak menghadap pc..kalo tidak mesti semua x jadi kerja..pc nie kadang2 buat jadi lupa dunia sebb tulah lina suka menghadap pc dari jam 2 ptg ke atas..masa tu dah x da ape nak buat sgt.

sebenar yea banyak nak upload gambar..tp biasalah internet so slow..never mind kita pun buat slow2 lah yea

gambar2 kek sebelum bercuti pun ada yg x masuk dlm entry lagi..Insyaallah lina akan masukkan semua gambar tu tambahan pula sepanjang bulan 5 dan 6 nie lina x ambik tempahan so dptlah masa tu untk update entry2 yg lepas2. lina cuma ada masa dlm 2minggu aje..lepas tu lina akan bercuti lagi..tp kali nie lina bercuti di kampung aje..sementara cik abang akan fly ke new york utk present paper dia di sana, plan asal nak ikut sama tp byk sgt procedure kena buat..cancell lah lagipun masa dia fixed disana..buat rugi pulak nanti x sempat nak jalan2, never mind set a goal next time we can go for holiday, just put in wishlist.Insyaallah..

ok, mula2 lina nak share dulu gambar2 kek yg lina buat sebelum cuti dahulu..enjoy


kek untuk hantaran kahwin


kek untuk hantaran kahwin


kek hantaran pertunangan


strawberry chocolate cheesecake


chocolate moist cake


chocolate oreo cheesecake (baked)


brownies


hawflake cheesecake

p/s: sebenar yea lina x tau sgt nak hias cheesecake..kalo letak ganache ok tp bila nak tutup gan fresh cream..rasa something, may be sebb lina x suka rasa yea..sebb tu bila ada org nak order lina bgtau awal2.lina x kisah dia org nak letak tp macam membazir..bukan makan pun..letak kat tepi juga akhir yea..that's why kek2 lina x byk yg ada hiasan dgn cream.kalo ltk pun sedikit aje.sebenar yea semua tu depend pada diri masing2..memang lawa kek bila dah siap hias gan cream..tp lina kurang sikit cream2 nie coklat x pe,letaklah byk mana pun..sure habis yea. ..jgn bimbang kalo sape2 nak order dan nak letak fresh cream tu lina tetap terima.
oklah kita sambung esok pulak..dah jam 2am lebih nie..mata pun dah mengantuk..see you


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net