Want your
own Fotopage?








 
ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Apr-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
tart telur,tart keju coklat dan tart buah

tart keju coklat
tart buah
 
 
 
 
hari nie, lina menyiapkan tempahan tart telur,coklat dan buah dr cikgu sekolah tempat anak belajar,cikgu nielah yg selalu buat repeat order, mcm2 dah dia order thanks cikgu Han. dan juga kepada semua yg pernah order dgn lina..

actually casing tart dah siapkan semalam lagi..so pg nie lina just nak buat filling aje..tapikan lain di plan lain di jangka..batch pertama tart telur hancur.. Ya Allah, cmnaa nie ptg nie nak deliver dah..x pe2 rileks , panik jugak mula tu ,mana x ye dkt 20 casing habis.yg lain dah siap dah..so kuarkan butter, dan adun adunan baru..dgn rileks yea kita buat.semula .alhamdulillah kol 2 semua siap..habis time makan family ku abang balik dr solat jumaat ambik semua2 tart tu deliver kat cikgu tu dan ambik anak sekali dr sek.( my son sekolah dr jam 8.30 to 2.30ptg setiap hari)..

sementara tu macm lipas kudung siapkan lunch..apelah nak masak. .akhir yea masak sup ayam aje tp dlm tu mcm2 ada, carrot, celery,kentang..alhamdulillah sekadar mengalas perut
tapikan bila citer bab makan nie kan lina selalu lupa nak snap gambar....so x dalah gambar yea


tart telur


nielah tart buah..sebenar yea nak isi strawberry tp kat carrefour x byk stokl..ada pun x berape elok, takut ada yg masam lagi byk dr yg manis..so kita isi anggur jea..that's why coklat tu x naik sgt sebb sama2 gelap..tp alhamdulillah customer suka dia kata lagi sdp dr isi strawberry (lain customer lain citarasa)


tart coklat..nie jea sempat snap dalm kalut2 tu x sempat ambik gambar yg dah siap semua

selamat menjamu mata..kalo teringin boleh order,


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net