ina_saly's FotoPage

By: INASALY BAKERY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Mar-2008 21:52 Email | Share | Bookmark
KEK-KEK LAPIS

lapis sisik ikan
lapis coklat cadbury
lapis haw flakes
lapis prune
lapis cheese dan coklat
lapis tikar
lapis cheese dan coklat
lapis prune
lapis haw flakes
Inilah antara kek kek lapis yang lina buat untuk jualan..sorry blog utk semua jenis kek masih dlm penyusunan.so buat sementara waktu..lina gunakan fp nie dulu yek.. jika ada sesiapa yg berminat bolehlah email or sms yea..tempahan macam biasa..3 hari awal yea..sebenar yea dah lama buat jualan nie..cuma x tersebar sgt sebb sblm nie cuma buat hebahan di kwsn perumahan dan juga di off husband. .belum confident masa tu..tp selepas berguru gan k.nomie alhamdulillah rasa lagi yakin.Alhamdulillah setakat nie permintaan menggalakkan..terutama dimusim perayaan,dan ada juga yg menempah utk hantaran perkahwinan..gambar2 lain nanti kita update yea..ok my hp no: 012-412 2003----ym: ina_saly@yahoo.com

[color=green]May be ada yg tertanya2 yg mana sedapkan..bukan nak puji tapi kek lapis coklat cadbury,lapis cheese coklat,hawflakes dan sisik ikan antara yg di minati


Semua kek lapis lina,lina menggunakan pure butter, telor gred A, dan tpg hong kong, semua ikut ajaran tuan guru..berat setiap kek 1kg++..harga kena lah sms lina yea ..tapi usah bimbang harga lina amat berpatutan

ingat yea.buat pesanan 3 hari lebih awal yea..hubungi no tel lina 012 412 2003, ..insyaallah pesanan anda akan dpt di tunaikan..

Lupa pulak lina beroperasi di bukit mertajam,so lina menerima tempahan dari seberang jaya,penang,kulim,lunas dan sg petani.


kek lapis sisik ikan


kek lapis coklat cadbury
kek nie mcm kasar sebab ada kelapa kering


kek lapis haw flakes


kek lapis prune


kek lapis cheese dan coklat


kek lapis tikar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net